AGC PYROPANE,AGC PYROBELITE,AGC PYROBEL VISIONLINE, Emmen

AGC PYROPANE,AGC PYROBELITE,AGC PYROBEL VISIONLINE,

Geharde beglazing die voldoet aan de integriteitscriteria (E). Geharde gecoate beglazing die voldoet aan de criteria voor integriteit en lage warmtestraling (EW). In geval van brand zal PYROPANE in Emmen de thermische schok weerstaan ​​en helder blijven.,Gelaagd glas samengesteld met heldere opzwellende tussenlagen die voldoen aan de criteria voor integriteit en lage straling (EW) of de criteria voor integriteit en isolatie (EI). In geval van brand zullen de tussenlagen uitzetten en zichzelf transformeren tot een stijf, ondoorzichtig en warmte-absorberend brandscherm.
Veiligheid
  • Brandwerendheidsklassen E30, E60, EW 30 en EW 60, EWef 120 en EIef 45, EI 15, EI 30, EI45, EI 60, EI 90, EI 120
  • Standaard symmetrische brandwerendheid
  • Veiligheidsglas volgens EN 12600 (3B3, 2B2 van 1B1 afhankelijk van producttype) in dubbele beglazing kan gecombineerd worden met gelaagd of gehard glas

Ontwerpopties
  • Verkrijgbaar als enkele binnenbeglazing, enkele beglazing met UV filter (EC-type) en als dubbele beglazing in combinatie met elk ander product van AGC-glas
  • Kan gelaagd en verdubbeld worden met het decoratieve, inbraak- en kogelgamma van AGC in enkel of dubbel glas
  • Verkrijgbaar in Clear Vision (extra helder glas)
,Pyrobel Vision Line maakt gebruik van meerdere brandwerende beglazingspanelen van Pyrobel, gescheiden door een brandwerende siliconenvoeg van 4 tot 5 mm, waardoor u een helder, onbelemmerd zicht en de ultieme brandbeveiliging krijgt. Door het ontbreken van een tussenkader biedt de Pyrobel Vision Line transparante wand een doorlopend zicht en compromisloze schoonheid. De Pyrobel Vision Line is getest op integriteit en isolatie gedurende 30, 60 en 120 minuten (EI - Isolatie volgens EN 13501-2) in stalen, aluminium en houten kozijnen.,

AGC PYROPANE,AGC PYROBELITE,AGC PYROBEL VISIONLINE, Emmen Brandwerend glas, brandwerend glas, anti-brandglas, brandwerend glas. Neem contact op met…


Brandwerend glas is een cruciaal element in modern architectonisch ontwerp en biedt zowel veiligheid als esthetiek. Laten we drie succesvolle projecten verkennen waarbij gebruik is gemaakt van brandwerend glas van de toonaangevende fabrikanten AGC, VETROTECH, Saint-Gobain en PILKINGTON, Emmen.
1. AGC - One World Trade Center (New York City)
Het brandwerende glas van AGC was een integraal onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in het iconische One World Trade Center. Het glas bood niet alleen bescherming tegen brand, maar zorgde er ook voor dat natuurlijk licht het gebouw binnenstroomde, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer voor de bewoners ontstond.
2. VETROTECH - The Shard (Londen)
Het brandwerende glas van VETROTECH speelde een sleutelrol bij de constructie van The Shard, het hoogste gebouw van West-Europa. Het hoogwaardige glas voldeed aan strenge veiligheidseisen en bood tegelijkertijd uitstekende voordelen op het gebied van transparantie en thermische isolatie.
3. Saint-Gobain & PILKINGTON - Burj Khalifa (Dubai)
Saint-Gobain en PILKINGTON werkten samen om brandwerende glasoplossingen te leveren voor de iconische Burj Khalifa in Dubai. Hun geavanceerde glastechnologie hielp het strakke uiterlijk van het gebouw te behouden en zorgde ervoor dat aan de hoogste brandveiligheidsnormen werd voldaan.
Voordelen van brandwerend glas:
- Veiligheid: brandwerend glas biedt cruciale bescherming door vlammen, rook, en hitte tijdens een brandincident.
- Esthetiek: moderne ontwikkelingen zorgen voor strakke en transparante ontwerpen die de architecturale schoonheid versterken.
- Natuurlijk licht: brandwerend glas kan de natuurlijke lichttransmissie optimaliseren met behoud van de veiligheidsnormen.
- Thermische isolatie: Sommige soorten brandwerend glas bieden uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, wat bijdraagt ​​aan de energie-efficiëntie.
Concluderend benadrukken deze succesvolle projecten hoe toonaangevende fabrikanten zoals AGC, VETROTECH, Saint-Gobain en PILKINGTON de toekomst vormgeven van architectuur met innovatieve brandwerende glasoplossingen die prioriteit geven aan zowel veiligheid als designesthetiek.

VIDRIO RESISTENTE AL FUEGO Neuquén
زجاج مقاوم للحريق اسوان
VERRE COUPE-FEU Les Cayes
防火ガラス 太田
KACA KEBAKARAN Ambon
방화 유리 Hwasu_dong
FIRE-RATED GLASS Negros Occidental
VIDRO À PROVA DE FOGO Cachoeiro de Itapemirim
FIRE-RATED GLASS KwaZulu_Natal
VERRE COUPE-FEU Fort_de_France