De expert in

BRANDWEREND GLAS

Kom meer te weten

Waarom voor ons kiezen

Onthoud altijd dat wij u het beste brandwerende glas leveren

Als gerenommeerde fabrikant van brandwerend glas voldoen alle producten die wij leveren aan de BS(EN)-normen. Het brandwerende glas verbetert de veiligheidsmaatregelen tegen brand, de naleving van bouwvoorschriften, de transmissie van natuurlijk licht, de thermische isolatie-eigenschappen en de ontwerpflexibiliteit. Het gebruik van hoogwaardig brandwerend glas zorgt niet alleen voor de bescherming van de inzittenden, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan architecturale projecten.

Neem contact met ons op

Professioneel ontwerp

Als ervaren fabrikant van geïntegreerde passieve brandwerendheidssystemen geven wij u full service en advies op maat om esthetische ruimteoplossingen met brandwerend glas te ontwikkelen.

Betrouwbare kwaliteit

Onze fabriek is gecertificeerd door ISO9001 en heeft de test van de BS (EN)-norm doorstaan, die ervoor zorgt dat producten van topkwaliteit op lange termijn een hoge standaard behouden.

Fabrieksgroothandel

Biedt u een breed scala aan brandwerende elementen, van brandwerend glas tot systemen zoals deuren, ramen en scheidingswanden, om de oplossing te ontwerpen die past bij uw lokale codes en normen.
E-klasse, EI-klasse en EW-klasse zijn beschikbaar.

Prijsvoordeel

Gelokaliseerd personeel en het beste materiaal tegen redelijke kosten stellen ons in staat producten van topkwaliteit aan te bieden tegen een concurrerende prijs wereldwijd.

SINGLE LAYER FIRE-RATED GLASS

ENKELLAAG BRANDWEREND GLAS

Enkellaags brandwerend glas, monolithisch brandwerend glas, is een cruciaal onderdeel bij het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van gebouwen. Het vermogen om vuur en rook onder controle te houden terwijl het zicht behouden blijft, voegt een extra beschermingslaag toe in geval van nood.
Enkellaags brandwerend glas biedt gemoedsrust door een betrouwbare barrière te bieden tegen de verspreiding van vlammen en rook. In geval van brand kan dit glas verdere schade helpen voorkomen en kostbare evacuatietijd winnen.
Eenlaags brandwerend glas heeft niet het effect van brandwerendheid en warmte-isolatie, dus het voldoet ALLEEN aan klasse C en is brandwerend glas van KLASSE E.

Kom meer te weten

DUBBELE LAGEN BRANDWEREND GLAS

Dubbellaags brandwerend glas biedt ongeëvenaarde veiligheid en bescherming in omgevingen met een hoog risico. De dubbele laag brandwerend biedt zowel integriteit als isolatie tegen warmteoverdracht. Het bestaat uit meerdere glaslagen, gescheiden door brandwerende tussenlagen.
Door dubbellaags brandwerend glas in gebouwen te gebruiken, kunnen architecten en ontwerpers ervoor zorgen dat aan strenge veiligheidsvoorschriften wordt voldaan en tegelijkertijd de algehele esthetische aantrekkingskracht van de constructie wordt verbeterd. Deze geavanceerde glastechnologie vermindert niet alleen de verspreiding van vlammen, maar helpt ook de structurele integriteit en isolatie te behouden tijdens een brandnoodsituatie.
Met zijn innovatieve ontwerp en superieure prestaties zorgt dubbellaags brandwerend glas voor een revolutie in de manier waarop we de veiligheid van gebouwen benaderen . Het vermogen om extreme temperaturen te weerstaan ​​en de doorgang van rook en vlammen te voorkomen, maakt het tot een onmisbaar kenmerk in moderne bouwprojecten.
Dubbellaags brandwerend glas onderscheidt zich als een essentieel onderdeel bij het creëren van veilige en veerkrachtige ruimtes waarin mensen kunnen leven. werk en wees veilig.

Kom meer te weten
DOUBLE LAYER FIRE-RATED GLASS
FIREPROOF GLAZING WINDOWS AND DOORS

BRANDWERENDE BEGLAZING RAMEN EN DEUREN

Als geteste constructies bieden de brandwerende ramen en deuren brandwerendheid gedurende 30-180 minuten aan integriteit en isolatie.
Brandwerende ramen en deuren zijn ontworpen en getest om aan strenge normen te voldoen en bieden betrouwbare prestaties wanneer er brand uitbreekt. Met hun vermogen om hoge temperaturen en vlammen te blokkeren, fungeren deze componenten als barrières die brand binnen een specifiek gebied helpen beperken.
De brandwerende ramen en deuren zijn onmisbare troeven die aanzienlijk bijdragen aan de algemene brandveiligheidsplanning. Door deze elementen op te nemen in de ontwerp- en constructiepraktijken van gebouwen, kunnen we omgevingen creëren die prioriteit geven aan zowel functionaliteit als veiligheid, waardoor een veiligere toekomst voor iedereen wordt gegarandeerd.

Kom meer te weten

BRANDWERENDE GLAZEN SCHEIDINGSWAND

Als het om brandveiligheid gaat, is elk detail van belang. Brandwerende scheidingswanden zijn speciaal ontworpen en gebouwd om de verspreiding van brand van de ene ruimte naar de andere te voorkomen. Ze verdelen verschillende delen van een gebouw en helpen de snelle ontwikkeling van vlammen te voorkomen.
Of het nu om commerciële gebouwen, industriële faciliteiten of woningen gaat, brandwerende scheidingswanden zijn een onontbeerlijk onderdeel van elke alomvattende brandbeveiligingsstrategie. Hun vermogen om hoge temperaturen te weerstaan ​​en de verspreiding van vlammen te voorkomen, maakt ze tot onmisbare hulpmiddelen bij het beschermen van zowel eigendommen als mensen.

Kom meer te weten
FIRE-RATED GLASS PARTITION WALL