Ο ειδικός στο

ΠΥΡΟ ΠΥΡΟ

Μάθε περισσότερα

Γιατί να μας επιλέξετε

να θυμάστε πάντα ότι σας προμηθεύουμε το καλύτερο πυρίμαχο γυαλί

Ως αξιόπιστος κατασκευαστής πυρίμαχου γυαλιού, όλα τα προϊόντα που παρέχουμε ταιριάζουν με τα πρότυπα BS(EN). Το πυρίμαχο γυαλί ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας κατά των πυρκαγιών, τη συμμόρφωση με τους οικοδομικούς κανονισμούς, τη φυσική μετάδοση φωτός, τις θερμομονωτικές ιδιότητες και την ευελιξία του σχεδιασμού. Η ενσωμάτωση υψηλής ποιότητας πυροσβεστικού γυαλιού όχι μόνο διασφαλίζει την προστασία των επιβατών, αλλά προσθέτει επίσης μια πινελιά πολυπλοκότητας στα αρχιτεκτονικά έργα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επαγγελματικός σχεδιασμός

Ως έμπειρος κατασκευαστής ολοκληρωμένων συστημάτων παθητικής πυραντίστασης, σας παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες και εξατομικευμένες συμβουλές για την ανάπτυξη αισθητικών λύσεων δωματίου με πυρίμαχο γυαλί.

Αξιόπιστη Ποιότητα

Πιστοποιημένο κατά ISO9001, το εργοστάσιό μας πέρασε τη δοκιμή του προτύπου BS (EN) που διασφαλίζει ότι τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας διατηρούν υψηλά πρότυπα μακροπρόθεσμα.

Εργοστάσιο Χονδρικής

Σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα πυρίμαχων στοιχείων από πυρίμαχο γυαλί μέχρι συστήματα όπως πόρτες, παράθυρα και χωρίσματα για να σχεδιάσετε τη λύση που ταιριάζει με τους τοπικούς κώδικες και τα πρότυπά σας.
Διατίθενται E Class, EI Class και EW Class.

Πλεονέκτημα τιμής

Το τοπικό προσωπικό και το καλύτερο υλικό με λογικό κόστος μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές παγκοσμίως.

SINGLE LAYER FIRE-RATED GLASS

ΜΟΝΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΥΡΟΣΤΙΜΕΝΟ ΓΥΑΛΙ

Το πυρίμαχο γυαλί μονής στρώσης, το μονολιθικό πυρίμαχο γυαλί, είναι ένα κρίσιμο συστατικό για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ασφάλειας των κτιρίων. Η ικανότητά του να συγκρατεί τη φωτιά και τον καπνό ενώ διατηρεί την ορατότητα προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το πυρίμαχο γυαλί μονής στρώσης παρέχει ηρεμία, προσφέροντας ένα αξιόπιστο φράγμα ενάντια στην εξάπλωση της φλόγας και του καπνού. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, αυτό το ποτήρι μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή περαιτέρω ζημιών και να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για την εκκένωση.
Το πυρίμαχο γυαλί μονής στρώσης δεν έχει το αποτέλεσμα της πυρίμαχης και θερμομόνωσης, επομένως ταιριάζει ΜΟΝΟ στην κατηγορία C και είναι το πυρίμαχο γυαλί ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.

Μάθε περισσότερα

ΓΥΑΛΙ ΔΙΠΛΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΤΙΜΕΝΑ

Το πυρίμαχο γυαλί διπλής στρώσης προσφέρει απαράμιλλη ασφάλεια και προστασία σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου. Το πυρίμαχο διπλής στρώσης παρέχει τόσο ακεραιότητα όσο και μόνωση έναντι της μεταφοράς θερμότητας. Αποτελείται από πολλαπλά στρώματα γυαλιού που χωρίζονται από πυρίμαχα ενδιάμεσα στρώματα.
Χρησιμοποιημένο πυρίμαχο γυαλί διπλής στρώσης στα κτίρια, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας ενώ ενισχύουν τη συνολική αισθητική έλξη της κατασκευής. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία γυαλιού όχι μόνο μετριάζει την εξάπλωση της φλόγας, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας και μόνωσης κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς.
Με τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ανώτερη απόδοση, το πυρίμαχο γυαλί διπλής στρώσης φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε την ασφάλεια του κτιρίου . Η ικανότητά του να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες και να αποτρέπει τη διέλευση καπνού και φλόγας το καθιστά απαραίτητο χαρακτηριστικό σε σύγχρονα κατασκευαστικά έργα.
Το διπλό στρώμα πυρίμαχο γυαλί ξεχωρίζει ως ζωτικό συστατικό για τη δημιουργία ασφαλών και ανθεκτικών χώρων για τη ζωή των ανθρώπων, εργαστείτε και να είστε ασφαλείς.

Μάθε περισσότερα
DOUBLE LAYER FIRE-RATED GLASS
FIREPROOF GLAZING WINDOWS AND DOORS

ΠΥΡΑΦΥΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ

Ως δοκιμασμένες κατασκευές, τα πυρίμαχα παράθυρα και πόρτες προσφέρουν αντοχή στη φωτιά για 30-180 λεπτά ακεραιότητας και μόνωσης.
Τα παράθυρα και οι πόρτες πυρασφάλειας έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να πληρούν αυστηρά πρότυπα, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση όταν συμβαίνει φωτιά. Με την ικανότητά τους να εμποδίζουν τις υψηλές θερμοκρασίες και τις φλόγες, αυτά τα εξαρτήματα λειτουργούν ως φράγματα που βοηθούν στον περιορισμό της φωτιάς σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
Τα παράθυρα και οι πόρτες πυρασφάλειας είναι απαραίτητα στοιχεία που συμβάλλουν σημαντικά στον συνολικό σχεδιασμό πυρασφάλειας. Με την ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων στις πρακτικές σχεδιασμού και κατασκευής κτιρίων, μπορούμε να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα που δίνουν προτεραιότητα τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στην ασφάλεια, διασφαλίζοντας ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους.

Μάθε περισσότερα

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΠΥΡΟΣΒΟΛΗΣ

Όσον αφορά την πυρασφάλεια, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. Τα χωρίσματα πυρόσβεσης είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να αντιστέκονται στην εξάπλωση της φωτιάς από τη μια περιοχή στην άλλη. Η διάχυση διαφορετικών τμημάτων ενός κτιρίου και η συμβολή στην αποτροπή της ταχείας εξέλιξης των φλόγων.
Είτε πρόκειται για εμπορικά κτίρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις ή κατοικίες, οι διαχωριστικοί τοίχοι με πυροπροστασία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο στοιχείο οποιασδήποτε ολοκληρωμένης στρατηγικής πυροπροστασίας. Η ικανότητά τους να αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες και να αποτρέπουν την εξάπλωση της φλόγας τα καθιστά απαραίτητα στοιχεία για την προστασία τόσο της ιδιοκτησίας όσο και των ανθρώπων.

Μάθε περισσότερα
FIRE-RATED GLASS PARTITION WALL