Az szakértője

TŰZVESZÉLYES ÜVEG

Tudj meg többet

Miért válassz minket

mindig ne feledje, mi szállítjuk Önnek a legjobb tűzálló üveget

Jó hírű tűzálló üveggyártóként minden általunk szállított termék megfelel a BS(EN ) szabványoknak. A tűzálló üvegek fokozzák a tűzvédelmi intézkedéseket, az építési előírások betartását, a természetes fényáteresztést, a hőszigetelő tulajdonságokat és a tervezési rugalmasságot. A kiváló minőségű tűzálló üvegek beépítése nemcsak az utasok védelmét biztosítja, hanem egy csipetnyi kifinomultságot is ad az építészeti projektekhez.

Lépjen kapcsolatba velünk

Professzionális tervezés

Az integrált passzív tűzálló rendszerek tapasztalt gyártójaként teljes körű szolgáltatást és személyre szabott tanácsokat adunk az esztétikus helyiségmegoldások kidolgozásához tűzálló üveggel.

Megbízható minőség

ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkező üzemünk megfelelt a BS (EN) szabványnak, amely biztosítja, hogy a kiváló minőségű termékek hosszú távon is magas színvonalon maradjanak.

Gyári nagykereskedelem

Tűzálló elemek széles skáláját kínálja a tűzálló üvegektől az olyan rendszerekig, mint az ajtók, ablakok és válaszfalak, hogy megtervezze a megoldást, amely illeszkedik a helyi előírásokhoz és szabványokhoz.
E osztály, EI osztály és EW osztály is elérhető.

Árelőny

A helyi személyzet és a legjobb anyagok ésszerű költségek mellett lehetővé teszik számunkra, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk versenyképes áron világszerte.

SINGLE LAYER FIRE-RATED GLASS

EGYRÉTEGŰ TŰZVESZÉLYES ÜVEG

Az egyrétegű tűzálló üveg, a monolit tűzálló üveg az épületek biztonságának biztosításában kulcsfontosságú elem. Az a képessége, hogy visszatartja a tüzet és a füstöt, miközben fenntartja a láthatóságot, további védelmi réteget ad vészhelyzetek esetén.
Az egyrétegű tűzálló üveg nyugalmat biztosít azáltal, hogy megbízható akadályt nyújt a lángok és a füst terjedése ellen. Tűz esetén ez az üveg segíthet megelőzni a további károkat, és értékes időt nyerhet a kiürítéshez.
Az egyrétegű tűzálló üvegnek nincs tűzálló és hőszigetelő hatása, ezért CSAK a C osztálynak felel meg, és az E OSZTÁLYÚ tűzálló üveg.

Tudj meg többet

KÉT RÉTEGŰ TŰZVESZÉLYES ÜVEG

A kétrétegű tűzálló üveg páratlan biztonságot és védelmet kínál magas kockázatú környezetben. A kétrétegű tűzállóság sértetlenséget és hőátadás elleni szigetelést is biztosít. Többrétegű üvegből áll, amelyeket tűzálló közbenső rétegek választanak el egymástól.
Az épületekben használt kétrétegű tűzálló üvegek, építészek és tervezők biztosíthatják a szigorú biztonsági előírások betartását, miközben javítják a szerkezet általános esztétikai megjelenését. Ez a fejlett üvegtechnológia nemcsak mérsékli a lángok terjedését, hanem segít megőrizni a szerkezeti integritást és a szigetelést tűzvészhelyzetben is.
Innovatív kialakításával és kiváló teljesítményével a kétrétegű tűzálló üveg forradalmasítja az épületbiztonság megközelítését . A szélsőséges hőmérsékleteknek ellenálló képessége, valamint a füst és lángok átjutásának megakadályozása nélkülözhetetlen jellemzővé teszi a modern építési projektekben.
A kétrétegű tűzálló üveg létfontosságú összetevője a biztonságos és rugalmas terek kialakításának az emberek számára, munkavégzés és biztonság.

Tudj meg többet
DOUBLE LAYER FIRE-RATED GLASS
FIREPROOF GLAZING WINDOWS AND DOORS

TŰZÁLLÓ ÜVEGEZŐ ABLAKOK ÉS AJTÓK

Tesztelt szerkezetként a tűzálló ablakok és ajtók 30-180 perces tűzállóságot és szigetelést biztosítanak.
A tűzveszélyes ablakokat és ajtókat úgy tervezték és tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú szabványoknak, megbízható teljesítményt nyújtva tűz esetén. Azzal, hogy képesek blokkolni a magas hőmérsékletet és a lángokat, ezek az alkatrészek akadályként működnek, amelyek segítenek megfékezni a tüzet egy adott területen.
A tűzálló ablakok és ajtók nélkülözhetetlen eszközök, amelyek jelentősen hozzájárulnak az átfogó tűzbiztonsági tervezéshez. Ha ezeket az elemeket beépítjük az épülettervezési és építési gyakorlatokba, olyan környezeteket hozhatunk létre, amelyek a funkcionalitást és a biztonságot egyaránt előnyben részesítik, így mindenki számára biztonságosabb jövőt biztosítunk.

Tudj meg többet

TŰZVESZÉLYES ÜVEG VÁLASZFAL

Ami a tűzbiztonságot illeti, minden részlet számít. A tűzálló válaszfalakat kifejezetten úgy tervezték és építették, hogy ellenálljanak a tűz egyik területről a másikra való átterjedésének. Az épület különböző részeinek szétválasztása és a lángok gyors terjedésének megakadályozása.
Legyen szó kereskedelmi épületekről, ipari létesítményekről vagy lakóingatlanokról, a tűzálló válaszfalak minden átfogó tűzvédelmi stratégia megtárgyalhatatlan elemei. A magas hőmérsékletnek ellenálló képességük és a lángok terjedésének megakadályozása nélkülözhetetlen eszközzé teszi őket a vagyon és az emberek védelmében.

Tudj meg többet
FIRE-RATED GLASS PARTITION WALL