Pakar dalam

KACA KADAR API

Ketahui Lebih Lanjut

Kenapa pilih kami

sentiasa ingat kami membekalkan anda kaca berkadar api terbaik

Sebagai pengeluar kaca berkadar api yang bereputasi, semua produk yang kami bekalkan sepadan dengan piawaian BS(EN). Kaca berkadar api meningkatkan langkah keselamatan terhadap kebakaran, pematuhan kepada peraturan bangunan, penghantaran cahaya semula jadi, sifat penebat haba dan fleksibiliti reka bentuk. Menggabungkan kaca berkadar api berkualiti tinggi bukan sahaja memastikan perlindungan penghuni tetapi juga menambahkan sentuhan kecanggihan kepada projek seni bina.

Hubungi Kami

Reka Bentuk Profesional

Sebagai pengilang berpengalaman sistem rintangan api pasif bersepadu, kami memberi anda perkhidmatan penuh dan nasihat tersuai untuk membangunkan penyelesaian bilik estetik dengan kaca tahan api.

Kualiti Boleh Dipercayai

Diperakui oleh ISO9001, kilang kami lulus ujian standard BS (EN) yang memastikan produk berkualiti tinggi mengekalkan standard yang tinggi dalam jangka masa panjang.

Kilang Borong

Menawarkan kepada anda pelbagai elemen kalis api daripada kaca berkadar api kepada sistem seperti pintu, tingkap dan sekatan untuk mereka bentuk penyelesaian yang sesuai dengan kod dan piawaian tempatan anda.
Kelas E, Kelas EI dan Kelas EW tersedia.

Kelebihan Harga

Kakitangan setempat dan bahan terbaik dengan kos yang berpatutan membolehkan kami menawarkan produk berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif di seluruh dunia.

SINGLE LAYER FIRE-RATED GLASS

KACA KADAR API SATU LAPISAN

Kaca berkadar api satu lapisan, kaca kalis api monolitik, merupakan komponen penting dalam memastikan keselamatan dan keselamatan bangunan. Keupayaannya untuk menahan api dan asap sambil mengekalkan keterlihatan menambah lapisan perlindungan tambahan sekiranya berlaku kecemasan.
Kaca berkadar api lapisan tunggal memberikan ketenangan fikiran dengan menawarkan penghalang yang boleh dipercayai terhadap penyebaran api dan asap. Sekiranya berlaku kebakaran, kaca ini boleh membantu mengelakkan kerosakan selanjutnya dan membeli masa yang berharga untuk pemindahan.
Kaca kalis api lapisan tunggal tidak mempunyai kesan rintangan api dan penebat haba, jadi ia HANYA sepadan dengan Kelas C dan merupakan kaca berkadar kebakaran KELAS E.

Ketahui lebih lanjut

KACA KADAR API DUA LAPISAN

Kaca berkadar api dua lapisan menawarkan keselamatan dan perlindungan yang tiada tandingan dalam persekitaran berisiko tinggi. Tahan api lapisan dua menyediakan kedua-dua integriti dan penebat terhadap pemindahan haba. Ia terdiri daripada berbilang lapisan kaca yang dipisahkan oleh interlayer tahan api.
Kaca berkadar api dua lapisan yang digunakan ke dalam bangunan, arkitek dan pereka bentuk boleh memastikan pematuhan dengan peraturan keselamatan yang ketat sambil meningkatkan daya tarikan estetik keseluruhan struktur. Teknologi kaca termaju ini bukan sahaja mengurangkan penyebaran api tetapi juga membantu mengekalkan integriti struktur dan penebat semasa kecemasan kebakaran.
Dengan reka bentuk yang inovatif dan prestasi unggul, kaca berkadar api dua lapisan merevolusikan cara kami mendekati keselamatan bangunan . Keupayaannya untuk menahan suhu yang melampau dan menghalang laluan asap dan nyalaan menjadikannya ciri yang amat diperlukan dalam projek pembinaan moden.
Kaca berkadar api dua lapisan menonjol sebagai komponen penting dalam mewujudkan ruang yang selamat dan berdaya tahan untuk orang ramai tinggal, bekerja, dan selamat.

Ketahui lebih lanjut
DOUBLE LAYER FIRE-RATED GLASS
FIREPROOF GLAZING WINDOWS AND DOORS

JENDELA DAN PINTU BERKILAU KALI API

Sebagai struktur yang diuji, tingkap dan pintu tahan api menawarkan ketahanan api selama 30-180 minit integriti dan penebat.
Tingkap dan pintu berkadar kebakaran direka bentuk dan diuji untuk memenuhi piawaian yang ketat, menawarkan prestasi yang boleh dipercayai apabila berlaku kebakaran. Dengan keupayaan mereka untuk menyekat suhu dan nyalaan tinggi, komponen ini bertindak sebagai penghalang yang membantu menahan api dalam kawasan tertentu.
Tingkap dan pintu berkadar api adalah aset yang sangat diperlukan yang menyumbang secara signifikan kepada keseluruhan perancangan keselamatan kebakaran. Dengan memasukkan elemen ini ke dalam reka bentuk bangunan dan amalan pembinaan, kami boleh mencipta persekitaran yang mengutamakan fungsi dan keselamatan, memastikan masa depan yang lebih selamat untuk semua.

Ketahui lebih lanjut

DINDING PARTITION KACA KADAR API

Mengenai keselamatan kebakaran, setiap butiran penting. Sekatan berkadar api direka bentuk dan dibina secara khusus untuk menahan api dari satu kawasan ke kawasan lain. Melancarkan bahagian bangunan yang berbeza dan membantu menghalang perkembangan pesat nyalaan.
Sama ada di bangunan komersial, kemudahan perindustrian atau harta kediaman, dinding pemisah berkadar api ialah elemen yang tidak boleh dirunding dalam mana-mana strategi perlindungan kebakaran yang komprehensif. Keupayaan mereka untuk menahan suhu tinggi dan menghalang penyebaran api menjadikan mereka aset yang sangat diperlukan dalam melindungi harta benda dan manusia.

Ketahui lebih lanjut
FIRE-RATED GLASS PARTITION WALL