Expertul în

STICLA ANTIFOC

Află mai multe

De ce să ne alegeți

Amintiți-vă întotdeauna că vă oferim cea mai bună sticlă rezistentă la foc

În calitate de producător reputat de sticlă rezistentă la foc, toate produsele pe care le furnizăm se potrivesc cu standardele BS(EN). Sticla rezistentă la foc îmbunătățește măsurile de siguranță împotriva incendiilor, respectarea reglementărilor de construcție, transmiterea luminii naturale, proprietățile de izolare termică și flexibilitatea designului. Încorporarea sticlei rezistente la foc de înaltă calitate nu numai că asigură protecția ocupanților, ci adaugă și o notă de sofisticare proiectelor de arhitectură.

Contactaţi-ne

Design profesional

În calitate de producător cu experiență de sisteme de rezistență la foc pasive integrate, vă oferim servicii complete și sfaturi personalizabile pentru a dezvolta soluții estetice pentru încăperi cu sticlă rezistentă la foc.

Calitate de încredere

Certificată de ISO9001, fabrica noastră a trecut testul standardului BS (EN), care asigură că produsele de înaltă calitate mențin un standard ridicat pe termen lung.

Vânzări cu ridicata din fabrică

Vă oferă o gamă largă de elemente ignifuge, de la sticlă rezistentă la foc până la sisteme precum uși, ferestre și pereți despărțitori, pentru a proiecta soluția care se potrivește cu codurile și standardele dvs. locale.
Clasa E, Clasa EI și Clasa EW sunt disponibile.

Avantaj de preț

Personalul localizat și cele mai bune materiale cu costuri rezonabile ne permit să oferim produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive la nivel mondial.

SINGLE LAYER FIRE-RATED GLASS

STICLA RESISTENTĂ LA FOC UN STRACT

Sticlă rezistentă la foc cu un singur strat, sticlă monolitică rezistentă la foc, este o componentă crucială în asigurarea siguranței și securității clădirilor. Capacitatea sa de a reține focul și fumul, menținând în același timp vizibilitatea, adaugă un strat suplimentar de protecție în caz de urgență.
Sticlă rezistentă la foc cu un singur strat oferă liniște sufletească, oferind o barieră fiabilă împotriva răspândirii flăcărilor și a fumului. În cazul unui incendiu, această sticlă poate ajuta la prevenirea deteriorării ulterioare și poate câștiga timp prețios pentru evacuare.
Sticlă rezistentă la foc cu un singur strat nu are efect de rezistență la foc și izolație termică, așa că se potrivește NUMAI cu clasa C și este sticla rezistentă la foc CLASA E.

Află mai multe

STICLA DUBLE STRATIFICATĂ

Sticlă cu două straturi rezistente la foc oferă siguranță și protecție de neegalat în medii cu risc ridicat. Stratul dublu rezistent la foc oferă atât integritate, cât și izolație împotriva transferului de căldură. Este alcătuită din mai multe straturi de sticlă separate prin straturi intermediare rezistente la foc.
Sticlă rezistentă la foc cu două straturi utilizate în clădiri, arhitecții și designerii pot asigura conformitatea cu reglementările stricte de siguranță, sporind în același timp atractivitatea estetică generală a structurii. Această tehnologie avansată de sticlă nu numai că atenuează răspândirea flăcărilor, dar ajută și la menținerea integrității structurale și a izolației în timpul unei urgențe de incendiu. . Capacitatea sa de a rezista la temperaturi extreme și de a preveni trecerea fumului și a flăcărilor o face o caracteristică indispensabilă în proiectele de construcții moderne.
Sticlă cu două straturi rezistente la foc iese în evidență ca o componentă vitală în crearea unor spații sigure și rezistente pentru ca oamenii să trăiască, lucrați și fiți în siguranță.

Află mai multe
DOUBLE LAYER FIRE-RATED GLASS
FIREPROOF GLAZING WINDOWS AND DOORS

GEAMURI ȘI UȘI DE GEAM Ignifugă

Ca structuri testate, ferestrele și ușile rezistente la foc oferă rezistență la foc pentru 30-180 de minute de integritate și izolație.
Ferestrele și ușile rezistente la foc sunt proiectate și testate pentru a îndeplini standarde stricte, oferind performanțe de încredere atunci când se produce un incendiu. Cu capacitatea lor de a bloca temperaturile ridicate și flăcările, aceste componente acționează ca bariere care ajută la ținerea focului într-o anumită zonă.
Ferestrele și ușile rezistente la incendiu sunt active indispensabile care contribuie semnificativ la planificarea generală a siguranței la incendiu. Încorporând aceste elemente în designul clădirilor și practicile de construcție, putem crea medii care acordă prioritate atât funcționalității, cât și securității, asigurând un viitor mai sigur pentru toți.

Află mai multe

PERETE DESPARTITOR din sticlă antifoc

Când vine vorba de siguranța la incendiu, fiecare detaliu contează. Pereții despărțitori rezistenti la foc sunt proiectate și construite special pentru a rezista la răspândirea focului dintr-o zonă în alta. Sperând diferite secțiuni ale unei clădiri și contribuind la prevenirea progresiei rapide a flăcărilor.
Fie că este vorba de clădiri comerciale, unități industriale sau proprietăți rezidențiale, pereții despărțitori rezistenți la foc sunt un element nenegociabil al oricărei strategii cuprinzătoare de protecție împotriva incendiilor. Capacitatea lor de a rezista la temperaturi ridicate și de a preveni răspândirea flăcărilor le face bunuri indispensabile în protejarea proprietății și a oamenilor.

Află mai multe
FIRE-RATED GLASS PARTITION WALL